Alle artikelen met sleutelwoord drupal

Nieuw hoogseizoen Diogenes Reizen, met nieuwe site!

Voor Diogenes Reizen begint in september het hoogseizoen, een drukke periode waarin de meeste van hun klanten een groepsreis op maat samenstellen. In maart heb ik hun nieuwe website opgeleverd, waarna het testen, resultaten meten en structureel verbeteren begon door Marcel Baauw en zijn team bij Trinfinity. De nieuwe website is het resultaat van een grondig redesign.

New high season Diogenes Reizen, with new site!

For travel agency Diogenes Reizen the hectic high season starts in September, when the bulk of their customers is planning customized group trips. In March, I delivered their new website so that Marcel Baauw and his team at Trinfinity could start testing, results measuring and structurally improving. The new website is the result of a drastic redesign.

Druif en Drupal!

Undefined

Ik ben deze website verder aan het ontwikkelen... Kies ik daarbij voor het verder ontwikkelen van mijn eigen Bunch content management systeem om de website mee te draaien? Of kies ik voor een opensource CMS? En kies ik dan voor Wordpress, Joomla... of... Drupal?!Natuurlijk voor de laatste! Drupal is een heel flexibel content management systeem. Je kunt er werkelijk alles mee bouwen. Dus Druif Design kiest voor Drupal!

Subscribe to drupal