Nico Druif's blog

Hauwert!

Het is bijna zover! We springen in het diepe! Begin januari verhuizen Lieneke en ik met onze 3 kinderen van Utrecht naar de prachtige woonboerderij in Hauwert, die al generaties lang in de familie is. En nu krijgen wij de bijzondere kans om hier te gaan wonen...

Het is een grote, spannende stap. Een stap waar we ontzettend veel zin in hebben, omdat we ernaar uitkijken om de prachtige plek door te gaan ontwikkelen en delen met anderen. En... juist omdát het spannend is en we het toch doen! Het betekent afscheid nemen van ons leven in Utrecht, maar het is ook een groot avontuur!

Positieve maatschappelijke verandering

Ik heb zowaar wat beschrijvingen op m'n site geupdatet. Eigenlijk zou de hele site wel eens flink op de schop mogen, maar goed, je weet hoe dat gaat. Ik ben al blij dat ik m'n teksten heb kunnen updaten: ik ben een ervaren freelance UX & interaction designer gericht op het versterken van positieve maatschappelijke verandering. Want ik wil bijdragen aan een rechtvaardige, integere maatschappij met bestaanszekerheid en (kansen)gelijkheid voor iedereen. Ik werk aan de gebruiksvriendelijkheid van tools die daarbij gebruikt worden.

Real life workshop

Klaar voor weer een volgende real life workshop bij een klant! Zo fijn dat we dit nu alweer een tijdje zo kunnen doen. Journeys maken. Samen schetsen, dotvoten, bepalen wat belangrijk is. Met alle deelnemers straks rond de brownpaper aan tafel, dat is wel nieuw, dan staan we wat minder op een kluitje bij elkaar.

schetsen

Verhuisd naar Villa Jaffa

Goed nieuws! De zoektocht (https://lnkd.in/gbsmt-5) naar een nieuwe ruimte is goed afgelopen! Dankzij de lieve collega's bij MERLINQ konden we hier gauw terecht! Per 1 juli ben ik verhuisd naar Villa Jaffa op de Vleutenseweg 382 in Utrecht!

Een prachtig historisch pand, waar alle huurders gericht zijn op positieve maatschappelijke verandering! Dus heel tof om in dit netwerk te kunnen aansluiten.

Nieuwsgierig? Kom voor een kopje thee!

Focus!

Afgelopen weekend was ik met mezelf 2 dagen weg in een huisje op de Veluwe. Rust. Herijken. Nieuwe focus en doelen bepalen. Wat was dat lekker. Veel kunnen schrijven en natuurlijk ook kunnen visualiseren. Nu hangen ze thuis aan de muur. Om elke ochtend even naar te kijken.

schetsen

New high season Diogenes Reizen, with new site!

For travel agency Diogenes Reizen the hectic high season starts in September, when the bulk of their customers is planning customized group trips. In March, I delivered their new website so that Marcel Baauw and his team at Trinfinity could start testing, results measuring and structurally improving. The new website is the result of a drastic redesign.

Subscribe to RSS - Nico Druif's blog